Til minne om Rune Gulbrandsen

February 1, 2024

Det er med tristhet vi minnes en eksepsjonell skikkelse som satte sitt preg på Mitco og formet historien til vår arbeidsplass.

Tilbake til starten av 80-tallet trådte Rune inn i våre liv, og med ham begynte et vennskap som ikke bare gjorde historie, men revolusjonerte bransjen vår.

Rune var ikke bare en entreprenør, men en god og omtenksom leder som forvandlet Mitco til et sted hvor dedikasjon, trivsel, og nyskapning var i fokus.

Han elsket å bygge arbeidsplasser, og viste tydelig at han var stolt av dette.

Rune var hjertet i Mitco, en drivkraft for vekst og suksess, og hans engasjement gjenspeiles fortsatt i vår bedriftskultur i dag.

Hans bidrag lever videre, og ånden av innovasjon han innførte har blitt en del av Mitcos DNA.

Rune var ikke bare en sjef, men også en venn og mentor for oss ansatte. Hans kunnskap og respekt for hver enkelt, uavhengig av stilling, gjorde ham til en inspirerende skikkelse.

På reiser var Rune ikke bare en kollega, men en kilde til livlig energi, og hans glede over å dele måltider skapte et fellesskap som styrket båndene mellom oss, og hans kulinariske entusiasme står som gode minner.

Rune etterlot seg en arv som går langt utover selskapets suksess. Han var ikke bare en leder, en kollega, eller en kunde; han var en venn som vil bli husket for sitt positive bidrag til våre liv og til Mitco-familiens suksess.

Måtte han hvile i fred.

Andre aktueltsaker som kanskje er interessant for deg

Komplett analyse