Komplett analyse

February 8, 2024

Laboratoriet for fysikokjemiske analyser ESC Global er en del av den engelske gruppen ENVIRONMENTAL SPECIALITY CHEMICALS Ltd, som tilbyr laboratorie-, teknologisk bakgrunn og produksjonsfasiliteter for selskaper som tilhører gruppen.

Laboratoriet for kjemiske analyser ESC Global er en del av den engelske gruppen ENVIRONMENTAL SPECIALITY CHEMICALS Ltd, som tilbyr laboratorie-, teknologisk bakgrunn og produksjonsfasiliteter for selskaper som tilhører gruppen.

Siden 2014 har et testlaboratorium vært i drift, i 2020 mottok laboratoriet sertifikatet fra det polske akkrediteringssenteret med nummer AB 1752, dermed bekrefter det personalets kompetanse til å utføre tester.

ESC Global Sp. z o.o. laboratorier spesialiserer seg på feltet relatert til vannbehandlingsteknologi i bruk for industriell vannbehandling.

Laboratoriet for kjemiske analyse utfører tester av vann og avsetning fra industrielle vann- og dampinstallasjoner, mens FoU-laboratoriet utfører oppgaver fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten og effektiviteten av industrielle vannbehandlingsprodukter.

Nettsted: https://escglobal.pl/en/

Andre aktueltsaker som kanskje er interessant for deg

Til minne om Rune Gulbrandsen