Om oss

Global Concept MITCO AS  -  Et selskap I ESC Global LtdLang erfaring og mye kunnskap.

Global Concept MITCO AS (tidligere Industrikjemikalier MITCO AS) bygger på mer enn 40 års erfaring innen fagområdet industriell vannbehandling. I dag dekker selskapet alle typer systemer hvor vann er en del av prosessen.

Selskapet har hele tiden bygget på tverrfaglig kompetanse, for å være i front når det gjelder gode tekniske og miljømessige løsninger.

Mitco har I dag ansatte med høy utdanning og erfaring innen alle relevante fagområder, herunder kjemi, mikrobiologi, prosess og VVS.

Global Concept MITCO AS arbeider med de ledende selskapene i verden på råvarekjemikalier. Vi produserer mer enn 98 % av ferdig formulert kjemi selv. Fabrikken vår i Polen har ISO sertifisering. Det norske selskapet er Miljøfyrtårn godkjent, samt LCA sertifisert, hvilket betyr at vi er det første utenlandske selskapet som er godkjent for å kunne operere i UK.  (LCA = Legionella Control Association)

Under denne reisen på mer enn 40 år, har vi høstet mye god erfaring. Løsninger som var kontroversielle for 30 år siden, er anerkjent som de beste i dag.

Vårt mål med denne hjemmesiden er at kunden skal finne de beste tekniske, økonomiske og miljømessige løsningene for sin bedrift.

Vi ønsker å være en proaktiv samarbeidspartner for våre kunder, slik at vi i samarbeid kan fortsette å utvikle gode miljømessige, lønnsomme og funksjonelle løsninger.

Visjon

Global Concept MITCO AS skal være det ledende selskapet innenfor industriell vannbehandling.

  • Vi skal oppnå det ved å levere tjenester som oppfattes å være av høy kvalitet og stor nytteverdi - tjenester som møter eller overstiger kundens forventninger.
  • Vi skal gjennom dette bygge opp varige tillitsforhold overfor våre kunder.

Samarbeidspartnere

Spørsmål? Ta gjerne kontakt.

MITCO ADMINISTRASJON

E-post for bestillinger: ordre@mitco.no

E-post for fakturaspm: invoice@mitco.no

Ta kontakt for gratis befaring