1. Hjem
  2. Om oss

Global Concept MITCO AS

-  Et selskap i ESC Global Ltd

Nytt navn, lang erfaring og mye kunnskap.

Global Concept MITCO AS (tidligere Industrikjemikalier MITCO AS) bygger på mer enn 40 års erfaring innen fagområdet industriell vannbehandling. I dag dekker selskapet alle typer systemer hvor vann er en del av prosessen.

Selskapet har hele tiden bygget på tverrfaglig kompetanse, for å være i front når det gjelder gode tekniske og miljømessige løsninger.

Mitco har i dag ansatte med høy utdanning og erfaring innen alle relevante fagområder, herunder kjemi, mikrobiologi, prosess og VVS.

Global Concept MITCO AS arbeider med de ledende selskapene i verden på råvarekjemikalier. Vi produserer mer enn 98 % av ferdig formulert kjemi selv.  Alle ledd i selskapet har ISO sertifisering. Det norske selskapet er i tillegg Miljøfyrtårn godkjent, samt LCA sertifisert, hvilket betyr at vi er det første utenlandske selskapet som er godkjent for å kunne operere i UK.  (LCA = Legionella Control Association)

Under denne reisen på mer enn 40 år, har vi høstet mye god erfaring. Løsninger som var kontroversielle for 30 år siden, er anerkjent som de beste i dag.

Vårt mål med denne hjemmesiden er at kunden skal finne de beste tekniske, økonomiske og miljømessige løsningene for sin bedrift.

Vi ønsker å være en proaktiv samarbeidspartner for våre kunder, slik at vi i samarbeid kan fortsette å utvikle gode miljømessige, lønnsomme og funksjonelle løsninger.

20160426 Mitco 0337 web.jpg

 

 

 

Visjon

  • Global Concept MITCO AS skal være det ledende selskapet innenfor industriell vannbehandling.
  • Vi skal oppnå det ved å levere tjenester som oppfattes å være av høy kvalitet og stor nytteverdi - tjenester som møter eller overstiger kundens forventninger.
  • Vi skal gjennom dette bygge opp varige tillitsforhold overfor våre kunder.

 

Samarbeidspartnere

  prominent.png    eptec.jpg

essenticon-logo.jpg       ivb_logo.png

 

                          purolite.jpg

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.